MIÉRT CSAK NŐKNEK?

Mert nő vagyok én is. Anyja vagyok egy jelenleg 17 éves kamasz lánynak. A párkapcsolatok szinte az összes létező formáját már megéltem, voltam házas, voltam szerető (nem vagyok rá büszke), voltam szingli anyuka, voltam szingli csak úgy még a gyerekem születése előtt, voltam nyitott kapcsolatban, voltam féltékeny birtokló kapcsolatban. Többször munkahelyet váltottam, de voltam munkanélküli is (2 hétig), voltam nagyon gazdag, voltam annyira szegény, hogy egy hétig csak párizsit tudtam enni, mert arra volt pénzem. Voltam nagyon beteg, talán mondhatom, hogy a feladás szélén álltam, de voltak nagyon boldog periódusok is az életemben. Többször kezdtem a nulláról az életem. DE EGY SOSEM VOLTAM – FÉRFI! – na emiatt nem tudok férfi aggyal gondolkodni sem, és így hiteles sem tudok lenni az esetleges tanácsaimmal, kivétel ha nővel kapcsolatos a problémája az illetőnek.  Én a női problémákra tudok megoldást nyújtani, és a tanultak és a tapasztalatok alapján irányt mutatni egy jobb út irányába.

5 különbség  köztem és egy pszichológus között?

Én

  • Jelenlegi élethelyzeteddel foglalkozom, és a jövőbeni céljaiddal, 
  • Egyéni rád szabott feladatokat kapsz, nálam nincsenek sablonok! Nem alkalmazok terápiát!
  • Személyiségzavarokkal és annak kezelésével nem foglalkozom 
  • Célom, hogy minél gyorsabban megoldjuk a problémád amivel hozzám fordulsz, általában 2-3 hónap alatt végzünk egy adott problémával 
  • Ha úgy látom, hogy mélyebb lélektani problémád van, ami kihat a közös munkánkra, akkor pszichológust javaslok    

Pszichológus

  • leás a sötét múltadig, felhozza a felszínre és újraéled azokat 
  • terápiás kezeléseket alkalmazhatnak, amit ha megszakítasz akkor nagyobb kárt okozhatsz magadnak
  • hozzá fordulj ha komoly  depressziód vagy   személyiségproblémád van. Ők a szakértők ebben évekig tanulták a ezeknek a kezeléseit.
  • Ha komoly problémáid vannak szükség van a hosszútávú kezelésedre
  • Ők nem fognak soha javasolni Neked minket lifecoahokat.                   

MIRE SZÁMÍTS AKKOR HA HOZZÁM JÖSSZ TANÁCSADÁSRA

Szokták volt mondani, hogy vannak az őszinte emberek és akiknek barátaik is vannak. Én az első csoportba tartozom. Én nem fogok bájosan az arcodba mosolyogni, ha épp azt gondolom, hogy a vesztedbe rohansz és oltári nagy marhaság, amit szeretnél csinálni. Én az érzelmi intelligencia fejlesztésének híve vagyok, hiszen a legtöbb problémát ennek hiánya okozza. Ha Együtt dolgozom Veled, soha nem fogsz azon gondolkodni hogy vajon én mit gondolok az adott kérdéskörrel kapcsolatban. Az első találkozásnál felvázolod nekem a problémád, amire megoldást keresel én csak hallgatom és 1-1-x visszakérdezek és a végén összegzem – összerendezem a kérdéseidet. A többi alkalommal a tanácsadás alatt, majd minden esetben számíthatsz valami kis fejlesztő, segítő feladatra, ami alapján tovább léphetünk ha azt elvégezted. Csak olyan feladatokat fogsz kapni, ami a saját fejlődésed segíti! A célod eléréséhez KI KELL LÉPNED A KOMFORTZÓNÁDBÓL!  

Neked Tudok Segíteni , ha

Neked NEM tudok segíteni,ha

SEMMIKÉPP NE GYERE HOZZÁM, ha  pszichológiai vagy pszichiátriai kezelés alatt állsz, ha kábítószerekkel vagy alkohollal csillapítod problémáid rendszeresen, illetve ha kedélyjavító tablettákat szedsz!

COACHING MENETE

A találkozók maximum 5-10 alkalmat kell hogy igénybe vegyenek, 1-3 hetente és kb. 1,5 órát. Ahhoz, hogy egy coaching sikeres legyen, a partnernek együtt kell működnie és a házifeladatokat rendben megcsinálni időre.
„A legvégén nem az fog számítani, hogy mennyi év volt életedben, hanem hogy mennyi élet volt éveidben.” (A. Lincoln)