H2H ÉRTÉKESÍTÉSI RENDSZER fejlesztés v. kidolgozás

  • Nem tudja követni melyik ügyféllel mi történt pontosan?
  • Nem tudja kivel mit beszéltek az értékesítői?
  • Van már CRM rendszere de nem tudja összehangba hozni a marketinggel?

A legnagyobb hibát akkor tudja elkövetni egy cégvezető, ha az értékesítési rendszerét nem megfelelően dolgozza ki! Például  van 5 értékesítője, van könyvelője, van recepciósa, van marketingese, mégsem használja ki a cég munkatársaiban lévő értékesítési potenciát.

A tökéletes értékesítési rendszernek ugyanis 3 legfontosabb ismérve van!

1.,

minden munkatárs értékesít

2.,

nincs elhagyott ügyfél

3.,

marketing szemléletű

Alapvetően azt, hogy a cég életében minden munkatársat értékesítővé kell tenni, és az egész marketinget illetve az értékesítési folyamatokat ennek megfelelően felépíteni. A könyvelőtől kezdve a recepciósig mindenkinek az a feladata, hogy a cég minél sikeresebb legyen az eladást illetően hiszen ettől fog fejlődni a cég és lehet magasabb az ő fizetésük is . Nem szabad hagyni elveszni ügyfelet, csak azért mert nincs pontos értékesítési protokoll ami utánuk nyúl és segít a döntésben. Az értékesítést úgy kell felépíteni,  hogy az ügyfélnek a legkevesebbet kelljen gondolkodnia azon, hogy vajon jó döntés-e az Önök termékét vagy szolgáltatását választania.

EGYETLEN DOLGOT HAGYNAK KI – AZ EMBEREKET!

Az én rendszeremben 3 dologra koncentrálok :

1., Értékesítő személye – cég összes tagja

2., Marketing

3., Emberek( ügyfél)  viselkedése

Ezen három szempont alapján építem fel az értékesítési rendszert.  

Évtizedes tapasztalatom alapján mondhatom, hogy a mai korban való értékesítés már sokkal nehezebb mint ez előtt 5-10 évvel. Mostanában olyan szinten nyomják az értékesítést minden létező platformon, hogy az emberek már utálnak vásárolni és egyre inkább elutasítóvá válnak a személyes értékesítőkkel szemben. Régebben a döntési folyamat rövidebb volt, manapság annyi konkurencia van, illetve az internet adta lehetőségek, hogy sokszor több 10 ajánlatot is bekérnek különböző cégektől, mire kiválasztanak egyet! HOgyan lehet elérni, hogy mi legyünk a befutók? HATÁSSAL! Az emberi viselkedést ismerve, több hatást is tudunk alkalmazni amivel nem kell győzködni az ügyfelet.

Minél többet tudunk meg az ügyfélről annál könnyebb neki eladni!

MIBEN NYÚJT MEGOLDÁS EGY ÖSSZETETT RENDSZER?

HOGYAN SEGÍTEK ÖNNEK A MEGVALÓSÍTÁSBAN?

 MENNYIBE  KERÜLNE EZ ÖNNEK?

Tanácsadói óradíjak 20-30 ezer forint között vannak, Önnek ez kevesebbe fog kerülni!. Az óradíjak nem túl kiszámíthatóak csak abban az esetben alkalmazom árazásnál, ha kisebb munkafolymatot kell végezni ami nem haladja meg az 50.000 forintot. Fix áron fogok Önnek dolgozni ami nem változik még akkor sem, ha a 10 óra helyett 25 órát dolgozom az Ön cégének értékesítési rendszerén. Az árajánlatot cégreszabottan adom, a személyes találkozót követően, de  a minimum ár 100.000 ft+Áfa , ami egy 5 fős cég  1 értékesítővel kb. 3 hónapos munkafolyamatát fedezi.

SZERETNÉK EGY SZEMÉLYES TALÁLKOZÓT MIHAMARABB!

Időpontot kérek!

Ha még nem biztos a döntésben Olvassa el ezt

7 KÜLÖNLEGES BIZALOMÉPÍTŐ MÓDSZER

Kíváncsi vagyok